Aangifte doen van diefstal mobiele telefoon

Nadat u uw simkaart heeft laten blokkeren bij uw mobiele provider, is het erg belangrijk dat u zo snel mogelijk aangifte doet bij de poltie. Zonder aangifte is de diefstal niet geregistreerd en kan de politie er niets mee doen.

Aangifte doen is zo gepiept, in de meeste gevallen kunt u eenvoudig online of telefonisch aangifte doen.

Is er iets bekend van dader(s)?
en/of
Is er op enige manier geweld gebruikt?
Persoonlijk aangifte doen
Op het politiebureau
Telefonisch aangifte doen
0900-8844 ( Lokaal tarief )
Op internet aangifte doen
www.politie.nl

Aangifte gedaan?
Als u al aangifte heeft gedaan raden wij u aan om ook uw SIM-kaart te laten blokkeren bij uw mobiele provider. Zo wordt uw SIM-kaart onklaar gemaakt en kan niemand nog onrechtmatig gebruik maken van uw mobiele nummer en eventuele abonnement.

array(3) { ["_sf2_attributes"]=> &array(1) { ["_token"]=> string(40) "lpsH9OwZ9X7TjlILaI5x3ht1MVd8oLATh6CJ8RF3" } ["_sf2_flashes"]=> &array(0) { } ["_sf2_meta"]=> &array(3) { ["u"]=> int(1542398109) ["c"]=> int(1542398109) ["l"]=> string(7) "8640000" } }